EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Schoonmaakbedrijf chemische industrie

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de chemische industrie? Dan helpt Altena Group u graag verder! Uw installaties zijn de drijvende kracht achter de productie van uw bedrijf. Daarom moeten deze optimaal presteren. Goed onderhoud en regelmatige reiniging zijn dus van belang. Daarnaast is de productiviteit van de installaties hoger als deze regelmatig goed schoongemaakt worden.

Schoonmaakbedrijf chemische industrie

Binnen een schoonmaakbedrijf in de chemische industrie zijn veiligheid en procesborging leidend. Daarnaast zijn gezondheid, milieu en welzijn ook belangrijk. Daarom gelden er binnen de branche allerlei strikte regels wat betreft het reinigen. Dit vergt dan ook een specialistische reiniging en professionaliteit. Dit kunnen wij als schoonmaakbedrijf in de chemische industrie u als geen ander bieden! Wij beschikken over ervaren medewerkers die jarenlange ervaring hebben en dus over de juiste kennis beschikken.

Adequate en regelmatige reiniging van uw productieomgeving verkleint de kans op storingen. Hygiƫne is daarom een vereiste en moet de reiniging volgens strikte protocollen. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van deze protocollen en weten welke procedures, handelingen en hulpmiddelen zij moeten gebruiken en/of toepassen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor chemische reiniging. Een vervuild onderdeel kan leiden tot afname van de kwaliteit van uw producten en/of goederen. Aan de hand van analyses en overleg worden de juiste methodes en procedures bepaald. Op die manier verwijderen we vervuiling in installaties of delen daarvan met behulp van chemicaliƫn, temperatuur en agitatie.

Contact

Wilt u meer weten over Altena Group als schoonmaakbedrijf in de chemische industrie? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language