EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Renoveren luchtbehandelingskasten

Renoveren luchtbehandelingskastenSoms is alleen het reinigen van luchtbehandelingskast niet voldoende. Door het weer en milieu gaat de technische conditie langzaam achteruit. Het laten renoveren van luchtbehandelingskasten is dan ook essentieel om de hygiëne in uw pand te waarborgen. Dit doen wij dan ook graag voor u, wij kunnen deze volledig renoveren zodat hij weer voldoet aan de wettelijke normen en eisen.

Mede op basis van onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in revitalisering, renovatie, modificatie en uitbreiding van onder andere luchtbehandelingskasten. Voor vervanging van onderdelen zoals ventilatoren, warmtewielen en warmtewisselaars gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van hoge kwaliteit, zodat de hoge mate van bedrijfszekerheid opnieuw voor jaren gewaarborgd wordt.

Door het renoveren van de luchtbehandelingskasten gaan deze weer vele jaren mee en bespaart u een hoop kosten. Als het om luchtbehandeling gaat, vinden wij altijd een goede oplossing. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Ieder gebouw is anders en dat geldt ook voor het binnenklimaat. Daarom kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor het project. Onze medewerkers komen graag ter plaatse om de situatie te beoordelen.

Over ons

Altena Projects maakt gebruik van de laatste technieken en ontwikkelingen om de luchtkwaliteit in uw omgeving te verhogen en uw luchtbehandeling- en koelinstallatie met maximale efficiëntie te laten opereren. Wij voeren 24/7 reinigings- en onderhoudswerkzaamheden aan uw installaties uit. Service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Dus of we nu luchtbehandelingskasten renoveren of een van onze andere specialiteiten uitvoeren: we doen ons werk vakkundig en toegewijd. Behalve producten zoals filters en V-snaren leveren we ook volledige rapportages over de status van luchtbehandelingssystemen. Kortom, vakmanschap is waar het om draait.

Contact

Bent u geïnteresseerd het renoveren van luchtbehandelingskasten door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language