EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Reinigingswerkzaamheden booreiland

Op het gebied van reinigingswerkzaamheden op een booreiland is Altena Group het ideale bedrijf! Zo beschikken wij over personeel en apparatuur dat snel ingevlogen kan worden en voor een lange tijd beschikbaar zijn. Daarnaast zijn wij van meerdere markten thuis en 24/7 inzetbaar.

Reinigingswerkzaamheden booreilandOp het gebied van reinigingswerkzaamheden heeft Altena Group veel ervaring, zowel onshore als op een booreiland. Als geen ander weten wij dat reinigingswerkzaamheden in omgevingen als deze snelheid en veilig werken vereisen. Immers zorgen gevaarlijke stoffen en een flinke fysieke belasting op booreilanden, schepen en tankers voor een sterk verhoogd risico. Onze medewerkers worden continue getraind om in de situaties veilig te werken. Door onze kennis van het vak en de veiligheid zijn wij de ideale partner voor u.

Over ons

Altena is een totaalpartner als het gaat om reinigingswerkzaamheden uitvoeren op een boorplatform. Alles wat Altena op het land uitvoert, doet ze ook op zee: van het onderhouden, renoveren en vervangen van HVAC-installaties tot chemische reiniging en het spoelen van installaties. We kunnen inmiddels bogen op ruime ervaring offshore. De speciale training om offshore te werken is door een grote groep medewerkers gevolgd en ook het voor offshore-werkzaamheden goedgekeurde equipment is ruimschoots aanwezig. Dat maakt ons snel inzetbaar en flexibel.

U kunt een groot deel van uw werkzaamheden neerleggen bij één partner, die snel en langere tijd offshore inzetbaar is.  Daarmaast werken wij met dedicated offshore materiaal, een grote groep getrainde medewerkers en goedgekeurde chemicaliën.

Onze verdere werkzaamheden

De reinigingswerkzaamheden en nog verdere werkzaamheden die wij doen op een boorplatform bestaan uit: Levensduur verlenging, luchtbehandelingsinstallaties, koeltechnische installaties, klimaatinstallaties, reinigen luchtkanalen, TSA/Platen wisselaars, koelmachines en luchtgekoelde warmtewisselaars, Altena kunststoffen, Global Air Systems en het renoveren van luchtbehandelingskasten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het laten uitvoeren van reinigingswerkzaamheden op uw boorplatform door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language