EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Reinigen ventilator convectoren

Reinigen ventilator convectorenAltena Group helpt u graag verder wat betreft het reinigen van uw ventilator convectoren. Dit is een ventilator die ruimtelucht langs de convector blaast. Met behulp van een thermostaat wordt de ruimte gekoeld of verwarmd. De circulerende lucht neemt stof en vuil met zich mee. Dit zorgt ervoor dat het systeem gemakkelijk verstopt en vervuild raakt. De lucht komt hierdoor moeilijker op de juiste temperatuur. Het gevolg hiervan is dat het rendement van uw installatie omlaag gaat. Daarnaast kunnen er onderdelen sneller verstopt raken, dit heeft storingen en/of defecten als gevolg. Ook veroorzaakt de combinatie van warme lucht en condens schimmels en bacteriën. Dit wilt u natuurlijk niet in uw pand hebben.

Over convectoren

Convectoren werken door middel van het verwarmen van koude lucht. Dit wordt de kamer ingeblazen en zo stijgt de warme lucht op en zakt de koele lucht. De koele lucht wordt opgezogen door de convector en weer verwarmt. Dit is een constante circulatie. Het reinigen van uw ventilator convectoren is van belang om de brandveiligheid, hygiëne en luchtkwaliteit te kunnen garanderen.

Onze service bestaat uit:

 • Reinigen van lucht- en vetkanalen
 • Pre-commissioning van nieuwe luchtkanalen
 • Inspectieluiken plaatsen
 • Reinigen middels vacuüm-borstel-, perslucht- en hogedrukwatermethode
 • Inspecties volgens VLA en NVRL kwaliteitseisen
 • Vetlaagdikte metingen
 • Reinigen van kanalen na brand
 • Na reinigen vetkanaal certificaat als bewijs voor de verzekering

Bent u nieuwsgierig naar de projecten die Altena Group al succesvol heeft uitgevoerd naast het reinigen van ventilator convectoren? Neem dan een kijkje op de nieuws en projecten pagina.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het laten reinigen van ventilator convectoren door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language