EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Industriële reiniging

Reinigen VAV regelaarOok voor het reinigen van de VAV regelaar bent u bij Altena Group aan het juiste adres. Een variabel volumeregelaar (VAV) wordt toegepast in het luchttransportsysteem om de luchthoeveelheid te kunnen variëren, waardoor op wisselende omstandigheden in de ruimte kan worden ingespeeld. Het gebruikt een kleine luchthoeveelheid bij weinig vraag uit de ruimte en een grote luchthoeveelheid bij veel vraag uit de ruimte. De variabel volumeregelaar bestaat uit een klepblad, meetkruis, servomotor en behuizing. De hoeveelheids- en/of drukregeling van de luchthoeveelheden wordt gerealiseerd door middel van regelcomponenten die gebouwd zijn aan de VAV-regelaar.

Om de VAV regelaar goed zijn werk te laten doen is het belangrijk om deze tijdig te reinigen. Dit is werk dat erg nauwkeurig en precies uitgevoerd moet worden. Daarom is het handig om dit te laten doen door een erkend bedrijf als Altena Group. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om het reinigen van de VAV regelaar zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Over ons

Het maximale halen uit uw installaties, rendement, energetisch, comfort, geen storingen, dat is waar Altena Group bij alle klanten naar streeft en gaat realiseren, efficiency for installations noemen wij dat. Daarom nemen wij graag de zorgen uit uw handen wat betreft het reinigen van de VAV regelaar. Altena Services voert 24/7 reinigings- en onderhoudswerkzaamheden aan uw installaties uit. Service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Dus of we nu inductie units reinigen, V-snaaraandrijvingen uitlijnen of hele luchtbehandelingskasten reinigen: we doen ons werk vakkundig en toegewijd.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service: het reinigen van de VAV regelaar door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language