EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Reinigen petrochemische installatie

Het reinigen van een petrochemische installatie vereist kennis, ervaring, het juiste materieel en een daadkrachtige aanpak. Dankzij onze diverse reinigingstechnieken zijn uw systemen weer spoedig operationeel. De petrochemische industrie is de tak van industrie die zich bezig houdt met de verwerking van aardoliefracties tot diverse chemische producten. Binnen deze industrie worden er verschillende manieren van chemisch reinigen toegepast. Dit komt door het type vervuiling waarmee de industrie in aanraking komt. Onder reinigen petrochemische installatie verstaan we onder andere het reinigen van: warmtewisselaars, procesinstallaties, systemen, machines, koeltorens, tanks, ketels en leidingen.

Reinigen petrochemische installatie

Zo zijn er verschillende redenen om het reinigen van de petrochemische installatie in te zetten. Ten eerste om bijvoorbeeld procesinstallaties en leidingsystemen optimaal te laten functioneren door de vervuiling weg te nemen. Deze vervuiling kan kalk, vetaanslag, montage vervuiling en ijzerzouten zijn. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat de installaties weer volgens de regel- en wetgeving functioneert en dat ze langer inzetbaar zijn. De werkzaamheden zijn erg risicovol door onder andere de mogelijke blootstelling aan gevaarlijke stoffen en een verhoogde kans op fysieke belasting.
Bij het reinigen van petrochemische installaties is snel, effectief en veilig werken een absolute vereiste.

Onze waarden

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, Altena Group doet er dan ook alles aan om afval en afschrijving te voorkomen. Dit doen we door te onderhouden, op onderdeelniveau te renoveren, te upgraden, specialistische reinigingen aan te bieden en mee te denken in oplossingen binnen bestaande systemen. Afschrijven bestaat niet meer in de toekomst, levensduur verlengend onderhoud daarentegen wel. Het maximale halen uit uw installaties, rendement, energetisch, comfort, geen storingen, dat is waar Altena Group bij alle klanten naar streeft en gaat realiseren. efficiency for installations noemen wij dat. Daarom helpen wij u graag bij het reinigen van uw petrochemische installatie.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het reinigen van uw petrochemische installatie door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language