EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Reinigen luchtkanalen

Het reinigen van luchtkanalen is belangrijk om de brandveiligheid, hygiëne en luchtkwaliteit te kunnen garanderen. Bij vervuilde kanalen zal niet het optimale rendement worden behaald. Zo kan het luchttoe- en afvoersysteem ontregeld raken.

Reinigen luchtkanalenWij kunnen u van dienst zijn met het volgende:

 • Reinigen van lucht- en vetkanalen
 • Reinigen middels vacuüm-borstel-, perslucht- en hogedrukwatermethode
 • Inspectieluiken plaatsen
 • Reinigen van kanalen na brand
 • Pre-commissioning van nieuwe luchtkanalen
 • Inspecties volgens VLA en NVRL kwaliteitseisen
 • Vetlaagdikte metingen
 • Na reinigen vetkanaal certificaat als bewijs voor de verzekering

De voordelen van het reinigen van luchtkanalen

Grondige specialistische reiniging draagt bij aan het welzijn van medewerkers en de representativiteit van uw organisatie. Hygiëne is daarbij een vereiste en moet volgens strikte protocollen. Daarnaast bevordert het de gezondheid van de medewerkers, gaat het luchtsysteem langer mee en wordt er energie bespaard. Kortom, het periodiek reinigen van luchtkanalen is belangrijk om constant een goede luchtkwaliteit te garanderen. Hiermee worden warmteverlies, condensatie, asbestvorming, stof, pollen, bacteriën, schimmels en roet voorkomen.

Over ons

Als chemisch schoonmaakbedrijf streven wij ernaar om het reinigen van de luchtkanalen zo veilig en effectief mogelijk te maken. Door middel van de effectiviteit te verbeteren besparen wij kosten. Wanneer er minder tijd nodig is voor de reiniging blijft er immers meer tijd over om te produceren. Wij zijn dan ook gewend om 24/7 intensief samen te werken met de operators bij onze klanten. Altena Group biedt een uitgebreid SIR EN PED gecertificeerd assortiment. Onze chemie en stoomslangen, appendages, tanks en pompen zijn tevens inzetbaar voor tijdelijke filtratie, scheiding, distributie en opslag van gassen en vloeistoffen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het reinigen van luchtkanalen door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language