EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Reinigen luchtkanalen offshore

Reinigen luchtkanalen offshoreHet reinigen van luchtkanalen offshore is belangrijk om de brandveiligheid, hygiëne en luchtkwaliteit te kunnen garanderen. Bij vervuilde kanalen zal het optimale rendement niet worden behaald. Zo kan het luchttoevoer- en afvoersysteem ontregeld raken.

Over ons

Altena Group streeft ernaar om het reinigen van de luchtkanalen offshore zo veilig en effectief mogelijk te maken. Door de effectiviteit te verbeteren besparen wij kosten. Als er minder tijd nodig is voor de reiniging blijft er immers meer tijd over om te produceren. Wij zijn dan ook gewend om 24/7 intensief samen te werken met de operators bij onze klanten. Altena Group biedt een uitgebreid SIR EN PED gecertificeerd assortiment. Onze chemie en stoomslangen, appendages, tanks en pompen zijn tevens inzetbaar voor tijdelijke filtratie, scheiding, distributie en opslag van gassen en vloeistoffen.

De voordelen van het reinigen van luchtkanalen offshore

Grondige specialistische reiniging draagt bij aan het welzijn van medewerkers en de representativiteit van uw organisatie. Hygiëne is daarom een vereiste en moet volgens strikte regels en protocollen. Daarnaast bevordert het de gezondheid van de medewerkers, gaat het luchtsysteem langer mee en wordt er energie bespaard.

Periodiek reinigen is belangrijk om constant een goede luchtkwaliteit te garanderen voor uw werknemers. Hiermee worden warmteverlies, condensatie, asbestvorming, stof, pollen, bacteriën, schimmels en roet voorkomen.

Wij kunnen u van dienst zijn met het volgende:

 • Reinigen van lucht- en vetkanalen
 • Reinigen middels vacuüm-, borstel-, perslucht- en hogedrukwatermethode
 • Pre-commissioning van nieuwe luchtkanalen
 • Reinigen van kanalen na brand
 • Inspectieluiken plaatsen
 • Inspecties volgens VLA en NVRL kwaliteitseisen
 • Vetlaagdikte metingen
 • Na reinigen vetkanaal certificaat als bewijs voor de verzekering

Contact

Bent u geïnteresseerd in het reinigen van luchtkanalen offshore door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language