EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Reinigen klimaatinstallaties

Reinigen klimaatinstallatiesOok voor het reinigen van klimaatinstallaties bent u bij Altena Group aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van: luchtkanalen, luchtbehandelingskasten, koeltorens en koelmachines. Daarnaast voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit aan installaties, zoals vervangen van filters, v-snaren, etc. Deze werkzaamheden hiervoor zijn specialistisch en worden daarom uitgevoerd door ervaren, goed opgeleid en deskundig personeel. Hiermee bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Met gespecialiseerd reinigen houdt u uw klimaatinstallaties in perfecte conditie. Bij een slecht onderhoud voorzien ze de werkruimte juist van onzuivere lucht. Ziektekiemen, bacteri├źn en schimmels hebben op deze manier vrij spel. Ze hebben een directe invloed op de gezondheid van uw medewerkers en gasten. Dit resulteert vaak in overmatig ziekteverzuim en personeel dat klaagt over zere ogen en keel. Daarom is professioneel laten reinigen binnen uw bedrijfsruimte van groot belang. Het waarborgt de gezondheid van uw werknemers en zorgt voor een optimale luchtkwaliteit.

Onder het reinigen van klimaatinstallaties verstaan wij:

 • Reinigen van inductie-units
 • Reinigen van ventilator convectoren
 • Plegen van onderhoud aan de luchtbehandelingskasten
 • Reinigen en luchtmetingen aan V.A.V.-boxen
 • Leveren van filters
 • Verzorgen van het logistiek transport van de filters
 • Uitwisselen van filters
 • Controleren en vervangen van V-snaren, V-snaaraandrijvingen en lagers
 • Verzorgen van een volledige rapportage over de status van de luchtbehandelingskasten
 • Conditiemeting volgens NEN 2767

Over ons

Wij streven ernaar om het reinigen van de klimaatinstallaties zo veilig en effectief mogelijk te maken. Door de effectiviteit te verbeteren besparen wij kosten. Als er minder tijd nodig is voor de reiniging blijft er immers meer tijd over om te produceren. Wij zijn dan ook gewend om 24/7 intensief samen te werken met de operators bij onze klanten. Altena Group wil de dienstverlener zijn die service en oplossingen op maat biedt.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het reinigen van klimaatinstallaties door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language