EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Reinigen inductie units

Reinigen inductie unitsAltena Group helpt u graag bij het reinigen van inductie units. Een inductie unit maakt deel uit van de klimaatinstallatie. Ze leveren een grote bijdrage aan een gezond binnenklimaat en zorgen ervoor dat een ruimte op de gewenste temperatuur verwarmd of gekoeld wordt. Daarnaast kunnen ze ook dienen voor het ventileren van de ruimte. Er bestaan verschillende type inductie units waaronder units die verkoelen, verwarmen, ventileren of een combinatie hiervan. Ze zijn vaak te vinden in het plafond, de wand/gevel of de vloer.

Het belang van het reinigen van inductie units

In de loop der jaren raken de units sterk vervuild. Deze vervuiling brengt bacteriën en schimmels in de lucht en de omgeving met alle gevolgen van dien. Dit zorgt ervoor dat een inductie unit tot ongeveer 50% minder goed werkt. Naast het hygiënische aspect draagt dit direct bij aan een verslechtering van het binnenklimaat. Dit levert al snel gezondheidsklachten op zoals geïrriteerde ogen en luchtwegen en op langere termijn hoofdpijn. Wanneer de installaties worden schoon gehouden blijft de kwaliteit van het binnenklimaat behouden. Dit zorgt voor een goed welzijn en hoge productiviteit van het personeel. Voor het voorkomen van schimmels en gezondheidsklachten helpen wij u graag verder.  Wij helpen u graag om uw werknemers te voorzien van een gezond binnenklimaat.

Over ons

Altena Services voert 24/7 reinigings- en onderhoudswerkzaamheden aan uw installaties uit. Service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Dus of we nu inductie units reinigen, V-snaaraandrijvingen uitlijnen of hele luchtbehandelingskasten reinigen: we doen ons werk vakkundig en toegewijd.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het laten reinigen van inductie units door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language