EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Platenwisselaars offshore

Platenwisselaars off shorePlatenwisselaars staan opgesteld op diverse locaties waaronder verschillende offshore locaties in binnen- en buitenland. Doordat de aangezogen lucht atmosferische aanslagen zoals zoutkristallen en zwavel maar ook ander vuil met zich meedraagt wordt deze vervuild. Voor het behoud van de installaties is het noodzakelijk om onderhoud van de platenwisselaars op zijn tijd te laten doen.

De platenwisselaars offshore moeten natuurlijk weerbestendig zijn. Hoge temperaturen, geleidende mediums en non-stop werking van het apparaat zorgt ervoor dat na verloop van tijd elke platenwisselaar vervuild raakt en onderhoud nodig heeft. De vervuiling bestaat hoofdzakelijk uit stoffen die slechte geleidende eigenschappen hebben zoals bijvoorbeeld kalk. Na een bepaalde duur zal deze afzetting ervoor zorgen dat de platenwisselaar niet meer optimaal functioneert.

Onze klanten weten onze te vinden voor verschillende projecten. Grote en kleine, nationaal en internationaal en dus ook op het land en offshore. Wij verzorgen het transport van de materialen en voeren de werkzaamheden uit die nodig zijn. Daarnaast weten wij als geen ander dat het van belang is om het werk snel uit te voeren. Een uur stilstand kost immers al een hoop geld. Goed onderhoud en deskundige reparatie kost dus uiteindelijk geen geld, maar een goed onderhouden installatie levert geld op.

Over ons

U kunt een groot deel van uw werkzaamheden neerleggen bij één partner, die snel en langere tijd offshore inzetbaar is. Altena werkt met dedicated offshore materiaal, een grote groep getrainde medewerkers en goedgekeurde chemicaliën. Wij zijn dé ideale partner omdat wij van alle markten thuis zijn en 24/7 inzetbaar zijn. Kortom, bij ons bent u aan het goede adres wat betreft platenwisselaars offshore.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het onze service platenwisselaars offshore door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language