Persbericht ‘Doe maar Duurzaam’

Persbericht ‘Doe maar Duurzaam’

‘Doe Maar Duurzaam’: hét televisieprogramma waarin alle ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. De uitzendingen van seizoen 12 staan in teken van duurzaam ondernemen en duurzame technieken. We bezoeken verschillende ondernemers en initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan de mens en het milieu. Een in het oog springende onderneming is Altena Group.

Dankzij een brede specialisatie is Altena Group in staat om een totaal onderhoudspakket aan te bieden en uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan; ‘Luchtbehandelingsinstallaties’. Luchtbehandelingsinstallaties zijn erg belangrijk om een gezond binnenklimaat te creëren. Daarom is het van groot belang dat deze goed onderhouden worden. Dit is niet alleen goed voor het klimaat, de installatie zelf gaat hierdoor ook langer mee. Kevin van der Giesen van Altena Group BV, vertelt in de uitzending van zondag 26 mei ‘19 van ‘Doe maar Duurzaam’ op RTLZ om 17.00 uur, wat er allemaal bij onderhoud en inspectie komt kijken.

Doe Maar Duurzaam; een informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

Switch The Language