KWALITEIT, ARBO, MILIEU en MVO

KWALITEIT, ARBO, MILIEU en MVO

Kwaliteit

Bij Altena Group staat kwaliteit voorop. Deze is gewaarborgd via het ISO 9001-keurmerk en wordt via het managementinformatiesysteem gevolgd en verbeterd. In de kwaliteit van het personeel investeren we middels interne en externe opleidingen, zodat de klant zo optimaal mogelijk geholpen kan worden.

Arbo

Omdat de veiligheid bij Altena Group centraal staat, werken we volgens het VCA-P systeem voor veiligere en gezonde arbeidsomstandigheden. Samen met de klant zoeken we voortdurend naar de beste veiligheidsoplossing.

Milieu

Altena Group is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van het milieu en was daarom als eerste in Nederland gecertificeerd volgens ISO 14001. Wij vinden het daarom belangrijk om invloed van onze activiteiten op de leefomgeving zo beperkt mogelijk te houden. Daarom maken we bijvoorbeeld gebruik van duurzame reinigingsmethoden en het vergroten van de mogelijkheden voor afvalrecycling, maar ook het terugdringen van het energie- en waterverbruik.

MVO

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Switch The Language