EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Ontwerpen luchtbehandelingskasten

Ontwerpen luchtbehandelingskastenOok voor het ontwerpen van luchtbehandelingskasten kunt u bij ons terecht. Altena Group is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden hiervan. Van kleine compacte tot grote modulaire systemen, met warmteterugwinning als basis en naar wens voorzien van verwarming, koeling en bevochting.

Een binnenklimaat is perfect te conditioneren met luchtbehandeling. Hiervoor ontwerpen wij luchtbehandelingskasten. Deze klimaatinstallatie behandelt letterlijk de lucht tot de juiste temperatuur, een gezonde hoeveelheid zuurstof in de lucht en de goede vochtigheidsgraad. Wij kunnen de luchtbehandelingskasten voor u ontwerpen zoals u wilt. Afhankelijk van uw vraag wordt hij opgebouwd uit diverse modules. Of u nu lucht wilt verwarmen, koelen, drogen of bevochtigen, of verse buitenlucht wilt bijmengen; hiervoor is de luchtbehandelingskast het middel bij uitstek.

Luchtbehandeling met een klimaatinstallatie kost energie. In de ontwerpfase is energiebesparing standaard ons uitgangspunt. Wij rekenen alle mogelijke omstandigheden van A tot Z door, zodat wij en u zelf precies weten wat er moet gebeuren bij het ontwerpen van luchtbehandelingskasten.

Over ons

Altena Group wil de dienstverlener zijn die service en oplossingen op maat biedt. De klant bepaalt en Altena Group past zich aan op deze wens. De kennis die Altena Group opdoet wordt overal ingezet en gedeeld, open en transparant, geen geheimen. Zodoende blijft de klant altijd zelf in control over de eigen installaties.

U kunt een groot deel van uw werkzaamheden neerleggen bij één partner, die snel en langere tijd offshore inzetbaar is. Altena werkt met dedicated offshore materiaal, een grote groep getrainde medewerkers en goedgekeurde chemicaliën. Wij zijn dé ideale partner omdat wij van alle markten thuis zijn en 24/7 inzetbaar zijn. Kortom, voor het ontwerpen van luchtbehandelingskasten bent u bij ons aan het goede adres!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het laten ontwerpen van een luchtbehandelingskasten door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language