EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Ontwerpen koeltechnische installaties

Ontwerpen koeltechnische installatiesNaast onze vele andere specialiteiten is Altena Group graag uw partner op het gebied van ontwerpen van koeltechnische installaties. Wij beschikken over de juiste ervaring, certificaten en keurmerken om dit voor u mogelijk te maken.

Bij het ontwerpen van een koeltechnische installatie spelen verschillende koeltechnische milieu- en commerciële argumenten een rol. Vaak moet een afweging worden gemaakt tussen de beste commerciële en de beste technische oplossing. De risico’s van een slecht ontwerp zijn groot. Dit zijn reden genoeg om het ontwerp over te laten aan specialisten, die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, inzichten en de relevante wet- en regelgeving. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om het ontwerpen van koeltechnische installaties uit uw handen te nemen!

Vanaf het eerste ontwerp tot en met de realisatie en het bijbehorende onderhoudsplan zijn wij een belangrijke toegevoegde waarde voor ieder koeltechnisch project. Onze praktijkervaring zorgt ervoor dat u verzekerd bent van uitstekende koeltechnische expertise. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat maatwerk van goede kwaliteit te leveren. Naast het ontwerpen van koeltechnische installaties verzorgen wij voor u:

 • Cfk-controle
 • Meting lage/hoge druk
 • Vervanging onderdelen
 • Expansieventiel afstellen
 • Oliemeting
 • Meting amperage condensorventilatoren
 • NEN 2767
 • Glycol meting en bemonstering

Over Altena Group

Altena is een totaalpartner als het gaat om onderhoud, zowel aan land als offshore. Alles wat Altena op het land uitvoert, doet ze ook op zee: van het onderhouden, renoveren en vervangen van HVAC-installaties tot chemische reiniging en het spoelen van installaties. Wij maken gebruik van de laatste technieken en ontwikkelingen om de luchtkwaliteit in uw omgeving te verhogen en uw luchtbehandeling- en koelinstallatie met maximale efficiëntie te laten opereren.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het ontwerpen van koeltechnische installaties door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language