EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Onderhoudswerkzaamheden booreiland

U wilt een serie onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren op een booreiland en u zoekt een bedrijf dat snel geschikte mensen en apparatuur kan invliegen. Wij helpen u graag verder! Altena Group is een partner die van meerdere markten thuis is en 24/7 inzetbaar is.

Over ons

Onderhoudswerkzaamheden booreiland

Altena is een totaalpartner als het gaat om onderhoudswerkzaamheden uitvoeren op een boorplatform. Alles wat Altena op het land uitvoert, doet ze ook op zee: van het onderhouden, renoveren en vervangen van HVAC-installaties tot chemische reiniging en het spoelen van installaties. We kunnen inmiddels bogen op ruime ervaring offshore. De speciale training om offshore te werken is door een grote groep medewerkers gevolgd en ook het voor offshore-werkzaamheden goedgekeurde equipment is ruimschoots aanwezig. Dat maakt ons snel inzetbaar en flexibel.

U kunt een groot deel van uw werkzaamheden neerleggen bij één partner, die snel en langere tijd offshore inzetbaar is. Altena werkt met dedicated offshore materiaal, een grote groep getrainde medewerkers en goedgekeurde chemicaliën.

Onze verdere werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor de volgende onderhoudswerkzaamheden op het booreiland: Levensduur verlenging, luchtbehandelingsinstallaties, koeltechnische installaties, klimaatinstallaties, reinigen luchtkanalen, TSA/Platen wisselaars, koelmachines en luchtgekoelde warmtewisselaars, Altena kunststoffen, Global Air Systems en het renoveren van luchtbehandelingskasten.

Kwaliteit en milieu

Als expert op het gebied onderhoudswerkzaamheden op uw boorplatform willen wij onze klanten ontzorgen. Onze getrainde medewerkers zijn snel en langere tijd offshore inzetbaar. Bij Altena Group staat kwaliteit voorop. Deze is gewaarborgd via het ISO 9001-keurmerk en wordt via het managementinformatiesysteem gevolgd en verbeterd. In de kwaliteit van het personeel investeren we middels interne en externe opleidingen, zodat de klant zo optimaal mogelijk geholpen kan worden.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het laten uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden op uw boorplatform door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language