EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Onderhoud luchtbehandelingsinstallaties

Onderhoud luchtbehandelingsinstallatiesAltena Group is specialist in onderhoud aan luchtbehandelingsinstallaties uitvoeren. Dit is van groot belang omdat bij achterstallig of zelfs geen onderhoud de luchtkwaliteit daalt. Een gezonde lucht en goede luchtstromen zijn de basis voor een gezonde leefomgeving. Wanneer een installatie niet goed en tijdig wordt gereinigd, verplaatst de vervuilde lucht zich door het pand. Dit levert op lange termijn gezondheidsrisico’s op.

Hoe gaan wij te werk?

Bij het onderhoud van de luchtbehandelingsinstallaties vervangen wij de luchtfilters, en zo nodig ook de v-snaren. Daarnaast controleren wij de rest van de aandrijving op slijtage of defecten. Wanneer het onderhoud uitgevoerd moet worden hangt af van het soort complex en het gebruik. Een goed luchtbehandeling systeem zorgt voor een prettig binnenklimaat. Vervuilde lucht en geurtjes worden afgevoerd en vervangen door gezonde en schone lucht van buitenaf. Dit voorkomt vervelende gezondheidsklachten. Het regelmatig reinigen van het luchtbehandelingssysteem is daarom een vereiste. Hiermee voorkomen we vervuilde lucht, zo werken uw medewerkers in een gezonde omgeving en wordt de productiviteit van het werk verhoogd. Wij verzekeren u dat wij onze kennis, expertise en ervaring inzetten voor het onderhoud van uw luchtbehandelingsinstallaties.

Over ons

Bij Altena Group staat kwaliteit voorop onder andere bij onderhoud aan luchtbehandelingsinstallaties. Deze is gewaarborgd via het ISO 9001-keurmerk dat gevolgd en verbeterd wordt via een managementinformatiesysteem. In de kwaliteit van het personeel investeren we door middel van interne en externe opleidingen, zodat de klant zo optimaal mogelijk geholpen kan worden.

Arbo

Veiligheid staat bij Altena Group centraal, wij werken volgens het VCA-P systeem voor veiligere en gezonde arbeidsomstandigheden. Samen met de klant zoeken we voortdurend naar de beste veiligheidsoplossing.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het onze service om onderhoud bij uw luchtbehandelingsinstallaties uit te voeren door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language