EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Luchtgekoelde warmtewisselaar

Luchtgekoelde warmtewisselaarEen luchtgekoelde warmtewisselaar is een apparaat dat omgevingslucht als koelmedium gebruikt om de hoge temperatuur procesvloeistof in de buis af te koelen of te condenseren. Hij bestaat voornamelijk uit buisbundels, steunen en ventilatoren. De warmtewisselaars die wij leveren bieden een flexibele, kwalitatieve en kosteneffectieve oplossing voor een groot aantal toepassingen. Een warmtewisselaar is een belangrijk onderdeel van apparatuur die overtollige warmte produceert. Het gebruik van een luchtgekoelde warmtewisselaar bespaart veel industrieel water, vermindert milieuvervuiling en verlaagt de kosten van infrastructuur.

Kenmerken van een luchtgekoelde warmtewisselaar

De luchtgekoelde warmtewisselaar wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige structuur en lage kosten. Dit komt doordat het metaalverbruik laag is. Daarnaast zijn de vloeroppervlakte, de vloeistofbestendigheid, de hoeveelheid koelwater en andere items sterk verminderd net als de investeringskosten.

Bovendien is de hij compact van structuur en gemakkelijk te onderhouden. Een kleine ruimte kan worden gecombineerd met een groot warmtewisselingsgebied. De apparatuur zelf kan onderhoudsruimte bieden zonder extra demontage en installatieruimte. Het is gunstig voor het gebruik van warmtebronnen met een lage temperatuur en hij is veilig en betrouwbaar in gebruik.

Over ons

U kunt een groot deel van uw werkzaamheden neerleggen bij één partner, die snel en langere tijd offshore inzetbaar is. Altena werkt met dedicated offshore materiaal, een grote groep getrainde medewerkers en goedgekeurde chemicaliën. Wij zijn dé ideale partner omdat wij van alle markten thuis zijn en 24/7 inzetbaar zijn. Kortom, bij ons bent u aan het goede adres!

Contact

Bent u geïnteresseerd in een luchtgekoelde warmtewisselaar van Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language