EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Kunststof luchtbehandelingskasten

Kunststof luchtbehandelingskastenKunststof luchtbehandelingskasten worden vaak in grote ruimtes toegepast waar het nodig is om verse lucht in te brengen om een aangenaam klimaat te realiseren. Daarom is dit de ideale oplossing om zeer vochtige en agressieve lucht af te zuigen.

De voordelen van kunststof luchtbehandelingskasten

  • Zeer laag gewicht
  • Hoge corrosiebestendigheid
  • Hygiënisch
  • Goede geluid- en thermische isolatie
  • Volledig koudebrugvrij
  • Geheel uv-bestendig

Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Ieder gebouw is anders en dat geldt ook voor het binnenklimaat. Daarom kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor het project. Onze medewerkers komen graag ter plaatse om de situatie te beoordelen. Wij bieden een breed assortiment aan kunststof luchtbehandelingskasten die we inzetten om voor u de meest optimale luchtsituatie te creëren. Al onze kasten zijn modulair opgebouwd en voldoen aan de wensen. De functie van het luchtbehandelingssysteem is om de lucht efficiënt te regelen en te verspreiden.

Over ons

Altena Group wil de dienstverlener zijn die service en oplossingen op maat biedt voor onder andere kunststof luchtbehandelingskasten. De klant bepaalt en Altena Group past zich aan op deze wens. De kennis die Altena Group opdoet wordt overal ingezet en gedeeld, open en transparant, geen geheimen. Zodoende blijft de klant altijd zelf in control over de eigen installaties.

U kunt een groot deel van uw werkzaamheden neerleggen bij één partner, die snel en langere tijd ook offshore inzetbaar is. Altena werkt met dedicated offshore materiaal, een grote groep getrainde medewerkers en goedgekeurde chemicaliën. Wij zijn dé ideale partner omdat wij van alle markten thuis zijn en 24/7 inzetbaar zijn.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een kunststof luchtbehandelingskast van Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language