EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Koeltechnische installaties offshore

Koeltechnische installaties offshore

Naast onze vele andere specialiteiten is Altena Group graag uw partner op het gebied van koeltechnische installaties offshore. Wij helpen u graag met het ontwerpen, onderhouden en/of repareren van uw installaties. Van ontwerp tot realisatie, van grote tot kleine projecten, wij verzorgen voor u het gehele traject. Onze kracht is dat wij met u meedenken en een passend plan voor u maken. Koeltechniek op maat dus.

Wij beschikken over de juiste ervaring, certificaten en kennis om dit voor u mogelijk te kunnen maken. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de realisatie en het bijbehorende onderhoudsplan zijn wij een belangrijke toegevoegde waarde voor ieder koeltechnisch project. Onze praktijkervaring zorgt ervoor dat u verzekerd bent van uitstekende koeltechnische expertise.

Door onze ruim ervaring zijn wij in staat maatwerk van goede kwaliteit te leveren. Naast het ontwerpen van koeltechnische installaties offshore verzorgen wij voor u:

 • Cfk-controle
 • Meting lage/hoge druk
 • Vervanging onderdelen
 • Expansieventiel afstellen
 • Oliemeting
 • Meting amperage condensorventilatoren
 • NEN 2767
 • Glycol meting en bemonstering

Over ons

Altena Group uit vijf disciplines: Altena Cleaning, Altena Projects, Altena Services, Altena Offshore en Altena Rental. Elke discipline heeft zijn eigen expertise met medewerkers. Wij zijn de ideale partner om een groot deel van uw werkzaamheden neer te leggen. Wij werken met dedicated offshore materiaal en een grote groep getrainde medewerkers.

Als u nieuwsgierig geworden bent naar door ons succesvol afgeronde projecten kunt u hier een kijkje nemen. U krijgt dan een indruk van projecten die wij voor verschillende opdrachtgevers gedaan hebben.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het onze service om onderhoud bij uw luchtbehandelingsinstallaties uit te voeren door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language