EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Klimaatinstallaties offshore

Klimaatinstallaties offshoreDe hygiënische conditie van klimaatinstallaties offshore is bijzonder belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van de medewerkers. Daarom is het van belang om periodieke controles uit te voeren om de (hygiënische) conditie optimaal te houden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, monteren en onderhouden van klimaatinstallaties offshore. Dit doen wij op grote en kleine schaal. Naast offshore richten wij ons ook op de utiliteit als bedrijfspanden, kantoorpanden, appartementencomplexen en hotels.

Reinigen van klimaatinstallaties offshore

Met gespecialiseerd reinigen houdt u uw klimaatinstallaties in perfecte conditie. Bij een slecht onderhoud voorzien ze de werkruimte juist van onzuivere lucht. Ziektekiemen, bacteriën en schimmels hebben op deze manier vrij spel. Ze hebben een directe invloed op de gezondheid van uw medewerkers en gasten. Dit resulteert vaak in overmatig ziekteverzuim en personeel dat klaagt over zere ogen en keel. Daarom is professioneel laten reinigen binnen uw bedrijfsruimte van groot belang. Het waarborgt de gezondheid van uw werknemers en zorgt voor een optimale luchtkwaliteit.

Omdat de veiligheid bij Altena Group centraal staat, werken we volgens het VCA-P systeem voor veiligere en gezonde arbeidsomstandigheden. Samen met de klant zoeken we voortdurend naar de beste veiligheidsoplossing. Daarnaast staat kwaliteit voorop. Deze is gewaarborgd via het ISO 9001-keurmerk en wordt via het managementinformatiesysteem gevolgd en verbeterd. In de kwaliteit van het personeel investeren we door interne en externe opleidingen. Zo blijven zij bijgeschoold en kan de klant zo optimaal mogelijk geholpen worden.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service klimaatinstallaties offshore door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language