EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Installeren luchtbehandelingskasten

Installeren luchtbehandelingskastenOok voor het installeren van luchtbehandelingskasten kunt u terecht bij Altena Group. Een luchtbehandelingskast is een installatie voor de centrale ventilatie en wordt veelal gebruikt in de utiliteit zoals kantoren, bedrijfspanden, ziekenhuizen en openbare ruimten. Het voert verse lucht aan en voert de vervuilde binnenlucht weer af. Tijdens het transport van de lucht door de luchtbehandelingskast wordt de toevoerlucht gezuiverd door een filter en wordt vervolgens behandeld.

Hoe gaan wij te werk?

Het installeren van luchtbehandelingskasten gebeurt meestal in een technische ruimte op de hoogte verdieping of zelfs op het dak van een gebouw. Door middel van een ventilator wordt buitenlucht door een luchtfilter aangezogen. Deze lucht wordt afhankelijk van temperatuur en vochtigheid, verwarmd of gekoeld en bevochtigd of ontvochtigd. Vervolgens verspreid de kast de lucht via het kanalenstelsel door het gebouw. Het verwarmen of koelen vindt plaats door de lucht door een verwarmings- of koelbatterij te leiden. Daarnaast wordt de temperatuur afgesteld op het gewenste klimaat in de ruimte. Wij installeren allerlei soorten luchtbehandelingskasten. Van kleine compacte tot grote modulaire systemen, met warmteterugwinning als basis en naar wens voorzien van verwarming, koeling en bevochting.

Over ons

Altena is een totaalpartner als het gaat om onderhoud, zowel aan land als offshore. Alles wat Altena op het land uitvoert, doet ze ook op zee: van het onderhouden, renoveren en vervangen van HVAC-installaties tot chemische reiniging en het spoelen van installaties. We kunnen inmiddels bogen op ruime ervaring offshore. Kortom, bij ons bent u aan het goede adres voor het installeren van luchtbehandelingskasten!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het laten installeren van luchtbehandelingskasten door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language