EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Industriële reiniging

Op het gebied van industriële reiniging helpt Altena Group u graag! Dit vereist namelijk een deskundige aanpak. Wij weten precies hoe we uw installaties zo veilig en efficiënt mogelijk schoon moeten maken. Daarom nemen wij graag alle zorgen uit handen wat betreft industriële reiniging. Omdat iedere situatie uniek is komen wij graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Wij voorzien dagelijks verschillende bedrijven van industriële reiniging. Door onze moderne machines als hogedrukreinigers en hoogwerkers zijn wij de meest uiteenlopende situaties de baas. Ons team bestaat uit ervaren mensen die alle ins en outs weten. Zij zorgen voor een optimaal eindresultaat en werken met hoogwaardig kwalitatief materiaal.

Onze diensten:

Industriële reiniging

Altena Group is gespecialiseerd in het leeg, schoon en gasvrij opleveren van petrochemische installaties. Wij maken het verwijderen van vervuiling in installaties of delen daarvan met behulp van chemicaliën, temperatuur en agitatie mogelijk. Hieronder staan voorbeelden van de mogelijkheden:

 • Ontkalken
 • Ontvetten
 • Beitsen en passiveren
 • Polymeer oplossen
 • Zuurstof geschikt maken
 • Ultrasoon reinigen
 • Droogijs stralen
 • Soda stralen
 • Foam reinigen

Strikte protocollen

Grondige specialistische reiniging draagt bij aan het welzijn van medewerkers en de representativiteit van uw organisatie. Hygiëne is daarom een vereiste en moet volgens strikte protocollen. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van deze protocollen en weten welke procedures, handelingen en hulpmiddelen zij moeten gebruiken en/of toepassen.

Het maakt Altena Group niet uit welke vorm van industriële reiniging het om gaat, wij zorgen ervoor dat het resultaat meer dan goed is! Door onze goede kennis van protocollen, veiligheid en hygiëne zorgen wij voor een foutloze en perfecte schoonmaak.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service industriële reiniging? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Switch The Language