EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Industriële koelmachine

Industriële koelmachineBent u op zoek naar een bedrijf dat u kan voorzien van een industriële koelmachine? Dan helpt Altena Group u graag verder! Onze koelmachines zijn ontworpen om te functioneren in de meest veeleisende omgevingen. Onze technici zal de omvang van de koelinstallaties vaststellen. Zo kunnen wij u voorzien in alle wensen en vereisten voor wat betreft project, locatie en temperatuur voor een industriële koelmachine.

In de industrie moeten koelinstallaties voldoen aan hoge kwaliteitseisen en daarbij zeer efficiënt en energiezuinig presteren. Ook moet voldaan worden aan (Europese)normen voor emissies. Wij kiezen samen met u een industriële koelmachine die voldoet aan uw omgeving en past bij uw wensen en eisen. Dit gebeurt op basis van onze jarenlange ervaring, de meest innovatieve technieken en binnen uw budget. Met een van onze industriële koelinstallaties bent u verzekerd dat deze exact voldoet aan de door u gestelde specificaties en de actuele wet- en regelgeving.

Over ons

Altena Group bestaat uit verschillende disciplines namelijk: Altena Cleaning, Altena Projects, Altena Services, Altena Offshore en Altena Rental. Binnen deze disciplines kunnen wij u van allerlei verschillende diensten voorzien. Zo zijn wij gespecialiseerd in het leeg, schoon en gasvrij opleveren van petrochemische installaties. Daarnaast maken wij gebruik van de laatste technieken en ontwikkelingen om de luchtkwaliteit in uw omgeving te verhogen en uw luchtbehandeling- en koelinstallatie met maximale efficiëntie te laten opereren.

Altena Services voert 24/7 reinigings- en onderhoudswerkzaamheden aan uw installaties uit. Service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Dus of we nu inductie-units reinigen, V-snaaraandrijvingen uitlijnen of hele luchtbehandelingskasten reinigen: we doen ons werk vakkundig en toegewijd. En om het voor u nog makkelijker te maken, alles wat Altena op het land uitvoert, doet ze ook op zee.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een industriële koelmachine van Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language