EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Industriële koelinstallaties

Industriële koelinstallatiesOok voor industriële koelinstallaties kunt u terecht bij Altena Group. In de industrie moeten koelinstallaties voldoen aan hoge kwaliteitseisen en daarbij zeer efficiënt en energiezuinig presteren. Wij kiezen samen met u een van onze industriële koelinstallaties die voldoet aan uw omgeving en past bij uw wensen en eisen. Dit gebeurt op basis van onze jarenlange ervaring, de meest innovatieve technieken en binnen uw budget. Met een van onze industriële koelinstallaties bent u verzekerd dat deze exact voldoet aan de door u gestelde specificaties en de actuele wet- en regelgeving.

Over ons

Altena is een totaalpartner als het gaat om onderhoud, zowel aan land als offshore. Alles wat Altena op het land uitvoert, doet ze ook op zee: van het onderhouden, renoveren en vervangen van HVAC-installaties tot chemische reiniging en het spoelen van installaties. We kunnen inmiddels bogen op ruime ervaring offshore. De speciale training om offshore te werken is door een grote groep medewerkers gevolgd en ook het voor offshore-werkzaamheden goedgekeurde equipment is ruimschoots aanwezig. Dat maakt ons snel inzetbaar en flexibel.

U kunt een groot deel van uw werkzaamheden neerleggen bij één partner, die snel en langere tijd offshore inzetbaar is. Altena werkt met dedicated offshore materiaal, een grote groep getrainde medewerkers en goedgekeurde chemicaliën. Wij zijn dé ideale partner omdat wij van alle markten thuis zijn en 24/7 inzetbaar zijn. Kortom, voor alle soorten industriële koelinstallaties bent u bij ons aan het goede adres!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het industriële koelinstallaties van Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language