EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

HVAC installatie offshore

Voor een HVAC installatie offshore bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen hierbij voor de verwarming, ventilatie en airconditioning in de gewenste accommodatie. Door onze jarenlange ervaring binnen de klimaattechniek kunnen wij voor uw bedrijf een perfecte omgeving creëren.

HVAC installatie offshore

HVAC staat voor Heating, Ventilation en Air Conditioning. Altena Group helpt u graag wat betreft de installatie hiervan. De omgeving op open zee is meestal ruw en meedogenloos en de extreme omstandigheden waarmee offshore wordt geconfronteerd kunnen gevaarlijk zijn. Daarom moet de installatie tegen zware temperaturen en vochtigheid kunnen. De betrouwbaarheid en kwaliteit van het ontwerp van de apparatuur zijn van het grootste belang. Daarom zijn onze offshore HVAC-systemen duurzaam en betrouwbaar, bestand tegen extreme temperaturen en de zoute omgeving.

Wij helpen u graag bij het onderhouden, renoveren en vervangen van de HVAC installatie offshore. Onze medewerkers volgen een speciale training om offshore te werken. Wij zijn een totaalpartner als het gaat om onderhoud. Dankzij onze ruime ervaring offshore en een grote groep medewerkers die over de juiste kennis beschikken zijn wij erg flexibel en snel inzetbaar.

Verdere werkzaamheden

Naast onze expertise op het gebied van HVAC installatie offshore kunnen wij u van nog veel meer werkzaamheden voorzien, denk hierbij aan: Levensduur verlenging, luchtbehandelingsinstallaties, koeltechnische installaties, klimaatinstallaties, reinigen luchtkanalen, TSA/Platen wisselaars, koelmachines en luchtgekoelde warmtewisselaars, Altena kunststoffen, Global Air Systems en het renoveren van luchtbehandelingskasten.

Als u nieuwsgierig geworden bent naar door ons succesvol afgeronde projecten kunt u hier een kijkje nemen. U krijgt dan een indruk van projecten die wij voor verschillende opdrachtgevers gedaan hebben.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een HVAC installatie offshore van Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language