Temporary solutions

Voor vraagstukken waarbij een tijdelijke installatie nodig is om zowel gas- als vloeistofstromen op te slaan, te verpompen, filteren, drainen, scheiden, verwarmen, koelen, transporteren of ontgassen bieden wij u een complete oplossing. Hiervoor beschikt Altena Rental over een breed assortiment met gecertificeerd (reinigings) equipment. Daarnaast passen wij ook materieel van derden toe in één geïntegreerd plan.  

De meest efficiënte oplossing zal worden uitgewerkt in een projectplan, waarmee u alle informatie voor uw (tijdelijke) Management of Change in één document beschikbaar heeft. Onderdelen van het projectplan kunnen zijn: 

  • schematische weergave van de tijdelijke opstelling 
  • ingetekende plattegrond 
  • markeringen van uw PEFS / P&ID 
  • certificaten en overige documentatie 

Indien gewenst kunnen wij de werkzaamheden volledig van u overnemen; de-/ mobiliseren en opereren van de tijdelijke installatie kan door ons worden overgenomen. Binnen Altena Group beschikken wij over chemisch technologen, chemisch technisch operators en gecertificeerde flensmonteurs, waarmee indien nodig een efficiënte oplossing geboden wordt.  

Ons equipment is ten minste voorzien van een testcertificaat conform de SIR-richtlijnen. Daarnaast beschikken we over een aanzienlijke vloot die gecertificeerd is volgens PED. Na iedere inzet wordt ons materieel gereinigd, visueel beoordeeld en ondergaat het een lektest. Alle stappen van het project worden geregistreerd in een digitaal beheerssysteem, zodat beschikbaarheid, keuringen en documentatie te allen tijde up to date zijn.  

Efficiency for installations

Switch The Language