ALTENA OFFSHORE

ALTENA OFFSHORE

U wilt een serie onderhouds- of reinigingswerkzaamheden laten uitvoeren op een booreiland of –platform en zoekt een bedrijf dat snel geschikte mensen en apparatuur kan invliegen. U doet het liefst zoveel mogelijk zaken met één partner die van meerdere markten thuis is en 24/7 inzetbaar is.

Altena is een totaalpartner als het gaat om onderhoud, zowel aan land als offshore. Alles wat Altena op het land uitvoert, doet ze ook op zee: van het onderhouden, renoveren en vervangen van HVAC-installaties tot chemische reiniging en het spoelen van installaties. We kunnen inmiddels bogen op ruime ervaring offshore. De speciale training om offshore te werken is door een grote groep medewerkers gevolgd en ook het voor offshore-werkzaamheden goedgekeurde equipment is ruimschoots aanwezig. Dat maakt ons snel inzetbaar en flexibel.

U kunt een groot deel van uw werkzaamheden neerleggen bij één partner, die snel en langere tijd offshore inzetbaar is. Altena werkt met dedicated offshore materiaal, een grote groep getrainde medewerkers en goedgekeurde chemicaliën.

Efficiency for installations

Switch The Language