EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS ALTENA INDUSTRIAL CLEANING

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS ALTENA INDUSTRIAL CLEANING

Gespecialiseerd in het leeg, schoon en gasvrij opleveren van petrochemische installaties. Chemisch reinigen, stomen, spoelen en piggen zijn enkele van onze methodes waarmee installaties als één geheel kunnen reinigen zonder deze eerst open te maken. Wij noemen dit; “Cleaning without loss of containment”, het emissie vrije Altena Alternatief voor de industriële reiniging.

Veiliger en effectiever zijn onze twee belangrijkste doelen. Dingen anders doen kan immers alleen als het veiliger wordt. Door de effectiviteit te verbeteren besparen wij kosten. Als er minder tijd nodig is voor de reiniging dan blijft er immers meer tijd over om te produceren.

Wij werken dagelijks aan installaties waar nog product in zit. Wij zijn dan ook gewend om 24/7 intensief samen te werken met de operators bij onze klanten. Ons ruime SIR en PED gecertificeerde assortiment aan chemie en stoomslangen, appendages, tanks en pompen zijn tevens inzetbaar voor tijdelijke filtratie, scheiding, distributie en opslag van gassen en vloeistoffen.

Efficiency for installations?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Switch The Language