EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Chemische reiniging

Altena Group is gespecialiseerd in het leeg, schoon en gasvrij opleveren van petrochemische installaties. Dit vereist een deskundige aanpak, daarom nemen wij de chemische reiniging graag uit uw handen.

Hoe gaan wij te werk?

Chemische reiniging

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor chemische reiniging. Een vervuild onderdeel kan leiden tot afname van de kwaliteit van uw producten en/of goederen. Aan de hand van analyses en overleg worden de juiste methodes en procedures bepaald. Altena Group maakt het verwijderen van vervuiling in installaties of delen daarvan met behulp van chemicaliën, temperatuur en agitatie mogelijk. Chemisch reinigen, stomen, spoelen en piggen zijn enkele van onze methodes waarmee installaties als één geheel kunnen reinigen zonder deze eerst open te maken.

Grondige specialistische reiniging draagt bij aan het welzijn van medewerkers en de representativiteit van uw organisatie. Wij voorzien dagelijks verschillende bedrijven van industriële reiniging. Met onze moderne machines als hogedrukreinigers en hoogwerkers zijn wij de meest uiteenlopende situaties de baas. Ons team bestaat uit ervaren mensen die alle ins en outs weten. Zij zorgen voor een optimaal eindresultaat en werken met hoogwaardig kwalitatief materiaal.

Onze waarden

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, Altena Group doet er dan ook alles aan om afval en afschrijving te voorkomen. Dit doen we door te onderhouden, op onderdeelniveau te renoveren en te upgraden, specialistische reinigingen aan te bieden en mee te denken in oplossingen binnen bestaande systemen. Afschrijven bestaat niet meer in de toekomst, levensduur verlengend onderhoud daarentegen wel. Het maximale halen uit uw installaties, rendement, energetisch, comfort, geen storingen, dat is waar Altena Group bij alle klanten naar streeft en gaat realiseren. efficiency for installations noemen wij dat.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service chemische reiniging? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language