EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Chemisch schoonmaakbedrijf

Chemisch schoonmaakbedrijfBent u op zoek naar een chemisch schoonmaakbedrijf? Dan helpen wij u graag verder! Een grondige specialistische reiniging draagt bij aan het welzijn van medewerkers en de representativiteit van uw organisatie. Wij voorzien dagelijks verschillende bedrijven van industriële reiniging. Met onze moderne machines als hogedrukreinigers en hoogwerkers zijn wij de meest uiteenlopende situaties de baas. Ons team bestaat uit ervaren mensen die alle ins en outs weten. Zij zorgen voor een optimaal eindresultaat en werken met hoogwaardig kwalitatief materiaal.

Over ons

Altena Group wil onder andere een chemisch schoonmaakbedrijf zijn die service en oplossingen op maat biedt. De klant bepaalt en Altena Group past zich aan op deze wens. De kennis die Altena Group opdoet wordt overal ingezet en gedeeld. Dit gebeurt op een open en transparante manier. Zodoende blijft de klant altijd zelf in controle over de eigen installaties.

Wij zijn gespecialiseerd in het leeg, schoon en gasvrij opleveren van petrochemische installaties. Chemisch reinigen, stomen, spoelen en piggen zijn enkele van onze methodes waarmee installaties als één geheel kunnen reinigen zonder deze eerst open te maken. Wij noemen dit; “Cleaning without loss of containment”. Als chemisch schoonmaakbedrijf streven wij ernaar om de reiniging zo veilig en effectief mogelijk te maken. Door de effectiviteit te verbeteren besparen wij kosten. Als er minder tijd nodig is voor de reiniging blijft er immers meer tijd over om te produceren. Wij werken dagelijks aan installaties waar nog een product in zit. Wij zijn dan ook gewend om 24/7 intensief samen te werken met de operators bij onze klanten. Ons ruime SIR en PED gecertificeerde assortiment aan chemie en stoomslangen, appendages, tanks en pompen zijn tevens inzetbaar voor tijdelijke filtratie, scheiding, distributie en opslag van gassen en vloeistoffen.

Contact

Wilt u meer weten over Altena Group als chemisch schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language