EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS EFFICIENCY FOR INSTALLATIONS

Chemisch reinigen platenwisselaars

Chemisch reinigen platenwisselaarsAltena Group heeft jarenlange ervaring in het chemisch reinigen van platenwisselaars voor allerlei sectoren aan land maar ook offshore. Hoge temperaturen, geleidende mediums en non-stop werking van het apparaat zorgt ervoor dat na verloop van tijd elke warmtewisselaar vervuild raakt. De vervuiling bestaat hoofdzakelijk uit stoffen die slechte geleidende eigenschappen hebben zoals bijvoorbeeld kalk. Na een bepaalde duur zal deze afzetting ervoor zorgen dat de platenwisselaar niet meer optimaal functioneert.

Platenwisselaars worden gebruikt op veel verschillende locaties en situaties. Doordat de aangezogen lucht atmosferische aanslagen zoals zoutkristallen en zwavel maar ook klein straatvuil met zich meedraagt wordt deze vervuild. Voor het behoudt van de installaties is het noodzakelijk om chemisch reinigen van de platenwisselaars op zijn tijd te laten doen.

Voordelen van het regelmatig chemisch laten reinigen van uw platenwisselaars:

  • Langere levensduur van de warmtewisselaar
  • Een optimale performance van zowel de koeler als de motor
  • Minder CO2-uitstoot
  • Lager brandstofverbruik

Over ons

Altena Services voert 24/7 reinigings- en onderhoudswerkzaamheden aan uw installaties uit. Service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Dus of we nu inductie-units reinigen, V-snaaraandrijvingen uitlijnen of hele luchtbehandelingskasten reinigen: we doen ons werk vakkundig en toegewijd. Behalve producten zoals filters en V-snaren leveren we ook volledige rapportages over de status van luchtbehandelingssystemen. Vakmanschap, dat is waar het om draait bij Altena Group.

U kunt een groot deel van uw werkzaamheden neerleggen bij één partner, die snel en langere tijd inzetbaar is. Altena werkt met dedicated materiaal, een grote groep getrainde medewerkers en goedgekeurde chemicaliën.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het chemisch reinigen van platenwisselaars door Altena Group? Neem dan contact met ons op! Voor iedere situatie maken wij een offerte op maat. Bij vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt mailen naar post@altena.com of bellen naar 0416 670 700. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language