-

Nederlands

Uw partner in totaal onderhoud

Analyseren en decontamineren, onderhouden en renoveren alles onder 1 dak

Visie

Altena Group kan en wil de key supplier zijn die wereldwijd inzetbaar is, met materialen en diensten gekoppeld aan technische en logistieke ondersteuning. De kernvaardigheden worden voortdurend doorontwikkeld en in toenemende mate nationaal en internationaal aangeboden.

De strategische uitdaging voor Altena Group is in te spelen op de toenemende globalisering en zich te concentreren op de core business.

Het fundament van Altena Group is diepgaande kennis van de ontwikkelingen in de markt. Dankzij een brede specialisatie is Altena Group in staat om een totaal onderhoudspakket aan te bieden en uit te voeren.
De afdeling Research & Development ontwikkelt nieuwe technieken door tot een zelfstandige activiteit. Alle activiteiten zijn geborgd door een geïntegreerd kwaliteit-, arbo- en milieumanagementsysteem. Zodoende kunnen complete projecten worden aangenomen door hooggekwalificeerde mensen.

De onderneming richt zich daarbij met name op de volgende doelgroepen:
- installateurs/fabrikanten
- zorginstellingen
- horeca
- detail handel
- kantoorgebouwen
- industrie (algemeen)
- petrochemische industrie
- voedingsmiddelenindustrie
- farmaceutische industrie
- scheepvaart
- veilingen, koel- en vrieshuizen

Altena Group heeft uitstekende groeikansen. Sterke eigen merken,  als Alucoat®507 op het gebied van coatings en Global-Line®en Global-Cell® op het gebied van kunststofdelen (koudebrugvrij) voor renovatie van luchtbehandelingskasten, zijn de basis voor de te verwachten autonome groei en verdere expansie. 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100