-

Nederlands

Uw partner in totaal onderhoud

Analyseren en decontamineren, onderhouden en renoveren alles onder 1 dak

Vernieuwd wagenpark Altena Group nog milieuvriendelijker

Vernieuwd wagenpark Altena Group nog milieuvriendelijker
De Altena Group uit Waalwijk reduceert haar CO2-footprint nog verder, dankzij de aanschaf van twaalf nieuwe personenwagens voor haar wagenpark. Garagebedrijf ’t Centrum uit Eethen leverde de elf Volvo’s V40-D4 en één Volswagen Polo 1.4 Blue motion. Het wagenpark van de Altena Group is daarmee bijna zes procent minder belastend voor het milieu dan voorheen.
 
Altena Group investeert al jaren in het verduurzamen van haar wagenpark. Algemeen directeur Sjoerd Wasserval: “Het management rijdt elektrisch en bij alle investeringen in nieuwe wagens, voor onder meer onze koelservice, is duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt.” Zo is door carpoolen en het slimmer plannen van afspraken het aantal kilometers dat de luxewagens rijden per jaar met 20% verminderd. Alle Altena-wagens zijn voorzien van begrenzers en de bandenspanning wordt regelmatig gecontroleerd.
Sjoerd Wasserval: “Met deze vernieuwing van ons luxe wagenpark behalen we een reductie van 2% over onze totale footprint als bedrijf. Dat lijkt weinig, maar op het gebied van duurzaamheid helpen ook die kleine beetjes enorm veel.”