-

Nederlands

Uw partner in totaal onderhoud

Analyseren en decontamineren, onderhouden en renoveren alles onder 1 dak

Nieuwe opdrachtgever erbij

Nieuwe opdrachtgever erbij

Altena Group heeft een nieuwe opdrachtgever erbij, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Het werken binnen een ziekenhuis vergt specifieke kennis, methodieken en veiligheidsmaatregelen omdat er luchtbehandelingsinstallaties zijn die erg kritisch zijn, omdat ze bacteriën en radioactief materiaal bevatten.

Kees Schreuders, manager Altena Service: “We gaan in ieder geval de komende vier jaar het onderhoud uitvoeren aan de luchtbehandelingsinstallaties met de optie van drie keer twee jaar verlening. Een dergelijk groot project starten we altijd met een grondige implementatie. Hiermee leggen we de basis voor een geruisloze invoering van het contract. We hebben bijvoorbeeld de inspectierapportages gedigitaliseerd zodat onze monteurs die altijd op hun tablet bij de hand hebben. Vinden zij tijdens een onderhoudswerkzaamheden een defect of onderdeel dat bijna versleten is? Dan voeren zij de reparatie en vervanging zoveel mogelijk direct uit. Continuïteit is zeer belangrijk voor onze opdrachtgever.

Het LUMC wil storingsvrij draaien en elke luchtbehandelingsinstallatie slechts een keer per jaar stilleggen. Ons doel is om dit samen met het LUMC te bereiken en de installaties up-to-date en bedrijfszeker te laten functioneren.”