-

Nederlands

Uw partner in totaal onderhoud

Analyseren en decontamineren, onderhouden en renoveren alles onder 1 dak

Alles in een hand

Alles in een hand
In opdracht van installateur Strukton verzorgde de koelservice van Altena Group onlangs het onderhoud aan de koelinstallaties van alle Nederlandse vestigingen van Van Lanschot Bankiers. Daar waar ook luchtbehandelingssystemen aanwezig waren, werden ook die meteen meegenomen in het onderhoud. Eén aanspreekpunt, één rapportage; wel zo prettig voor de klant.
 
Het voordeel van een tweekoppig team, waarbij één medewerker de koelinstallatie onderhoudt en controleert en zijn collega het onderhoud aan de luchtbehandelingsinstallatie doet, is zo min mogelijk overlast bij de klant. Dat was ook één van de redenen dat Van Lanschot Bankiers voor deze constructie koos.
 
De samenwerking met Strukton in dit project liep  van een leien dakje, weet projectmanager koelservice André van der Kleut. “Goede begeleiding, perfecte samenwerking. Ter plekke zagen we nog  andere zaken die onderhoud nodig hadden, dat rapporteren we dan aan Strukton die dat  bij zijn klant kan neerleggen voor eventuele verbeteringen aan de installatie.” Naar aanleiding van die rapportage kon er op de vestiging van de bank in Rotterdam nog een R-22 machine, die harde CFK’s bevatte, vervangen worden. “Die mogen vanaf 2015 niet meer gebruikt worden, dus hebben we de klant ook nog meegeholpen het gebouw te verduurzamen”, besluit Van der Kleut.