-

Nederlands

Vakmanschap van formaat

Kunststof luchtbehandelingskasten of kastdelen op maat

Diensten

Productlevering

Uw vraag: U zoekt een betrouwbare productleverancier voor onderdelen van luchtbehandelingsinstallaties

U zoekt een betrouwbare productleverancier voor onderdelen van luchtbehandelingsinstallaties zoals: koelers , warmtewielen, ventilatoren en dergelijke.


Ons antwoord: U kiest voor productlevering door Global Air Systems B.V.

Global Air Systems B.V. levert koelers, verwarmers, ventilatoren, wamtewielen, diverse soorten bevochtigingsapparaten, druppelvangers en kunststof kleppen van hoge kwaliteit, tegen een concurrerende prijs. Wij komen langs om het te vervangen deel op te nemen en in te meten zodat u gegarandeerd het juiste product krijgt. We leveren en plaatsen alle onderdelen in ieder merk en type luchtbehandelingskast. Ons brede leveranciersbestand gecombineerd met jarenlange ervaring, zorgt ervoor dat we ook de onbekende en/of oudere luchtbehandelingskasten kunnen voorzien van de juiste componenten.


Uw voordeel

Global Air Systems staat voor hoge, betaalbare kwaliteit, kosteloze inmeetservice en snelle levertijden. Ons eigen team monteurs plaatst alles voor u op de juiste wijze. We zijn merkonafhankelijk en 24/7 bereikbaar. Zo bent u altijd verzekerd van de meest complete service als het gaat om productlevering.

 

Heeft u vragen en/of technische ondersteuning nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.