-

Nederlands

Vakmanschap van formaat

Kunststof luchtbehandelingskasten of kastdelen op maat

Diensten

Global Line

Uw vraag: U zoekt een duurzame luchtbehandelingskast of onderdelen hiervan

Bij de aanschaf van een luchtbehandelingssysteem geeft tegenwoordig niet meer alleen de aanschafprijs de doorslag, maar juist ook de onderhoudskosten en de levensduur. Een optimaal rendement bij een laag energieverbruik en weinig kans op bacteriëngroei weegt eveneens zwaar mee. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg, daar komt het op neer. En terecht.


Ons antwoord: U kiest voor de top kwaliteit Global-Line®: luchtbehandelingskast en onderdelen op maat

Global Air Systems biedt die hoogste kwaliteit: Global-Line® genaamd. Global-Line® is een zelf ontwikkeld kunststof product, waarmee complete luchtbehandelingskasten, plenums, kanalen en onderdelen vervaardigd kunnen worden.

Luchtbehandelingskasten

De Global-Line® luchtbehandelingskasten worden op maat gemaakt, afgestemd op de specifieke wensen van de klant. We bepalen in overleg met de klant de samenstelling en de maatvoering. Al onze kasten worden afgeleverd met een volledige glad afgewerkte binnenkant.

Deelvervanging

Na een aantal jaren zijn de aanzuig/meng- en filterdelen van een luchtbehandelingskast vaak toe aan vervanging, terwijl de rest van de luchtbehandelingskast nog in uitstekende conditie is. De oplossing? Deelvervanging door Global Air Systems. Niet maatgebonden leveren en plaatsen wij een kunststof deel. Ook voor vervanging van andere componenten bent u bij ons aan het juiste adres. Van warmtewisselaars, warmtewielen, kleppenregisters en ventilatoren tot volledige bevochtigingdelen.

Plenums

Bestaande plenums kampen vaak met corrosievorming doordat de aanzuig kort aan de buitengevel zit. Door het vocht en corrosie ontstaat er veel bacterïengroei. Ook dit probleem lost Global Air Systems vakkundig voor u op. In bouwkundige plenums brengen wij binnenin bekleding aan, volledig van kunststof. Ook kunnen we volledige kunststof plenums voor u bouwen, met dezelfde voordelen als bij de luchtbehandelingskasten. Makkelijk te onderhouden,corrosiebestendig en licht van gewicht, in iedere maat en op elk dak te realiseren.

Luchtkanalen

Luchtkanalen moeten tegenwoordig behalve aan technische kwalificaties steeds vaker ook voldoen aan esthetische eisen. Het oog wil ook wat, maar de hoogwaardige dempings- en isolatiewaardes moeten gehandhaafd blijven. De kunststof luchtkanalen van Global Air Systems zijn volledig glad afgewerkt en zeer sterk. Hierdoor buigen ze ook na jaren niet door. Ideaal voor buitenopstelling maar ook mooi voor zichtbare luchtkanalen in een pand.


Uw voordeel

Met een luchtbehandelingskast van Global Air Systems haalt u gegarandeerde kwaliteit in huis. Lage onderhoudskosten, een lange levensduur, minder bacteriëngroei en een optimaal rendement bij een laag energieverbruik. Ook voor deelvervanging, plenums en luchtkanalen biedt Global-Line® een state of the art-oplossing. Met Global-Line® bent u voor lange tijd verzekerd van topkwaliteit.

Bijzonderheden
Wij leveren ook onderhoudscontracten op onze producten, indien gewenst zelfs voor een langere periode van dertig jaar.
Technische specificaties:
Kleur : Standaard RAL 9010, optioneel in iedere RAL-kleur leverbaar
Dikte : 20 - 50 mm

 

Heeft u vragen en/of technische ondersteuning nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.