-

Nederlands

Vakmanschap van formaat

Kunststof luchtbehandelingskasten of kastdelen op maat

Diensten

Global Cell

Uw vraag: U zoekt een definitieve oplossing voor de hoge onderhoudskosten aan uw luchtbehandelingskast 

Stalen luchtbehandelingskasten zijn na een aantal jaren vaak toe aan renovatie. Zeker wanneer de aanzuig van de kast kort aan de buitengevel zit, tast de continue luchtstroom, samen met de vochtige zure buitenlucht, de coatings en het staal aan. Iedere paar jaar bijwerken van de coatings lijkt geen echte oplossing, en dat is het ook niet.


Ons antwoord: U laat de oppervlaktes van uw luchtbehandelingskast beplaten met kunststof van Global-Cell®

De definitieve oplossing voor dit probleem is kunststof. Terwijl oxidatie verwijderen en opnieuw coaten stankoverlast veroorzaakt, leidt het bovendien niet echt tot een significante verbetering van de situatie. Oude luchtbehandelingskasten bevatten vaak inwendige isolatie tussen de stijlen en panelen. Het oppervlak is hierdoor niet glad afgewerkt en de kans op vervuiling tussen deze stijlen blijft groot. De oplossing biedt Global-Cell®. De binnenkant van de luchtbehandelingskast wordt opgemeten, waarna kunststof beplating over het bestaande oppervlak wordt geplaatst. De beplating wordt naadloos in de kast aangebracht, wat de kans op microbiologische vervuiling verkleint. Iedere sectie van een luchtbehandelingskast kan op deze manier voorzien worden van een glad, kunststof oppervlak. Het eindresultaat: een luchtbehandelingskast die weer jaren mee kan, zonder hoge onderhoudskosten.


Uw voordeel

Kort gezegd: minder bacteriëngroei, geen corrosie, dus minder onderhoud. De onderhoudskosten nemen significant af na toepassing van Global-Cell®. Bijwerken van coatings is verleden tijd en omdat de beplating een zeer goede chemische resistentie heeft, treedt er geen corrosie op. Dankzij de gladde afwerking kan vuil zich niet vastzetten, waardoor de kasten makkelijk te reinigen zijn.

Bijzonderheden
Het is ook mogelijk om een compleet nieuwe luchtbehandelingskast van Global-Cell® te laten maken. Global Air Systems geeft op al haar producten een jarenlange garantie. Vraag uw contactpersoon naar de voorwaarden.
 

Heeft u vragen en/of technische ondersteuning nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.