-

Nederlands


Diensten

Inspectie volgens NEN2767

Uw vraag: Uw wilt de conditie van een luchtbehandelingsinstallatie laten bepalen met het oog op de toekomst

U wilt een zo objectief mogelijke bepaling van de staat van uw luchtbehandelingsinstallaties, zodat u weet welke onderhouds- en afschrijvingskosten de komende jaren op u af komen.


Ons antwoord: Inspectie volgens NEN 2767 door Altena Inspection

NEN 2767 staat in Nederland voor een vastgelegde meet- en registreermethode voor de status van gebouwen, maar ook luchtbehandelingsinstallaties. Onze gecertificeerde inspecteurs stellen van alle onderdelen van de luchtbehandelingsinstallatie de eventuele gebreken vast en de ernst van het probleem. Het resultaat is een goede statusrapportage, waarbij van alle onderdelen de conditie wordt bepaald . Ook een fotoreportage en een meerjaren onderhoudsbegroting maken deel uit van onze service.


Uw voordeel

Altena Inspection is zeer ervaren op het gebied van statusbepaling van luchtbehandelingssystemen en gaat verder dan een gemiddeld inspectiebureau. Via een inwendige inspectie van de luchtkanalen nemen we ook de staat van alle condensors open of bijvoorbeeld de juiste filters worden gebruikt. Zodat u een goed, compleet beeld heeft van de conditie van uw installaties.

Heeft u vragen en/of technische ondersteuning nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.