-

Nederlands

De oplossing voor iedere vervuiling

Vakkundige reiniging met de best passende methode

Diensten

Tank reiniging

Uw vraag: U wilt een producttank (diameter max 20 meter) laten reinigen

U heeft een producttank met een diameter van maximaal twintig meter die gereinigd moet worden. De reden voor de reiniging kan variëren: misschien moet de tank opnieuw geïnspecteerd of gecertificeerd worden, misschien zijn er reparaties nodig. Wellicht heeft zich na jaren gebruik een sedimentlaag, sludgelaag, op de bodem gevormd, die niet meer verpompbaar is.


Ons antwoord: Tank reiniging door Altena Industrial Services B.V.; minder afval dus goedkoper

Altena Instustrial Services B.V. is gespecialiseerd in het reinigen van dit soort tanks. Als er zich geen sludgelaag in de tank bevindt, wassen we de tank met wasbenzines en tankwasmachines die warme chemicaliënvloeistoffen circuleren. Ieder hoekje van de tank wordt zo weer schoon. Is er wel sprake van een sludgelaag, dan beschikt Altena over technieken om deze op te lossen, zonder dat de tank betreden hoeft te worden. Vervolgens wordt de tank op bovengenoemde manier volledig gereinigd, waarna de sludgevervuiling wordt gescheiden van de reinigingsvloeistof door deze te centrifugeren en te decanteren.


Uw voordeel

U hoeft geen medewerkers de tank in te sturen om de sludgelaag af te voeren, wat in de praktijk ook nauwelijks meer is toegestaan. Doordat de vervuiling na reiniging gescheiden wordt van de reinigingsvloeistof, is er beduidend minder chemisch afval dat afgevoerd moet worden. Dat bespaart geld.

Bijzonderheden
Als dat nodig is, kan Altena ook Niet Destructieve Onderzoeken verrichten aan uw tank, zoals onderzoek naar scheurtjes, een flatscan van de vloer of een wanddiktemeting.

Heeft u vragen en/of technische ondersteuning nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.