-

Nederlands

De oplossing voor iedere vervuiling

Vakkundige reiniging met de best passende methode

Diensten

Offshore werkzaamheden

Uw vraag: U heeft onderhouds- of reinigingswerk aan HVAC installaties op een booreiland of -platform

U wilt een serie onderhouds- of reinigingswerkzaamheden laten uitvoeren op een booreiland of –platform en zoekt een bedrijf dat snel geschikte mensen en apparatuur kan invliegen. U doet het liefst zoveel mogelijk zaken met één partner die van meerdere markten thuis is en 24/7 inzetbaar is.


Ons antwoord: U kiest voor de gespecialiseerde mensen en apparatuur van Altena offshore

Altena is een totaalpartner als het gaat om onderhoud, zowel aan land als offshore. Alles wat Altena op het land uitvoert, doet ze ook op zee: van het onderhouden, renoveren en vervangen van HVAC-installaties tot chemische reiniging en het spoelen van drinkwaterinstallaties. We kunnen inmiddels bogen op ruime ervaring offshore. De speciale training om offshore te werken is door een grote groep medewerkers gevolgd en ook het voor offshore-werkzaamheden goedgekeurde equipment is ruimschoots aanwezig. Dat maakt ons snel inzetbaar en flexibel.


Uw voordeel

U kunt een groot deel van uw werkzaamheden neerleggen bij één partner, die snel en langere tijd offshore inzetbaar is. Altena werkt met dedicated offshore materiaal, een grote groep getrainde medewerkers en goedgekeurde chemicaliën.

 

Heeft u vragen en/of technische ondersteuning nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.