-

Nederlands

De oplossing voor iedere vervuiling

Vakkundige reiniging met de best passende methode

Diensten

Kwik verwijderen

Uw vraag: U wilt het kwik gehalte van procesapparatuur minimaliseren vanwege onderhoud of ontmanteling

In gas en olie zitten soms kleine fracties zware metalen, waaronder kwik. Kwik kan zich ophopen aan of in de wanden van procesapparatuur, als kwikoxide, kwikzout of metallisch kwik. Tijdens een onderhoudstop, of wanneer de apparatuur ontmanteld moet worden, is het zaak het kwikgehalte in de apparatuur terug te brengen tot een minimaal gehalte.


Ons antwoord: Kwik verwijderen door Altena Industrial Services B.V.

Op onze afdeling R&D ontwikkelden we een chemische reinigingsmethode voor het verwijderen van kwik uit procesapparatuur in de olie- en gasindustrie. Hiermee kunnen we het kwikgehalte minimaliseren, of zelfs terugbrengen tot nul. Het proces wordt nauw gestuurd en begeleid en levert geen enkel risico op voor degene die ermee werkt. Het afval dat uiteindelijk vrijkomt, wordt tot een minimum beperkt.


Uw voordeel

Na de reiniging kan uw procesapparatuur ontmanteld en afgevoerd worden via de reguliere afvalverwerkingskanalen, in plaats van als chemisch afval. Dat scheelt geld. Ook het pas na de ontmanteling laten verwijderen van kwik ik een kwikbehandelingsstation is vele malen duurder dan dit serviceproduct van Altena.

Heeft u vragen en/of technische ondersteuning nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Klik hier voor een case