-

Nederlands

De oplossing voor iedere vervuiling

Vakkundige reiniging met de best passende methode

Diensten

Droogijsstralen

Uw vraag: U wilt stoffen als olie, vet of inkt laten verwijderen in een zo kort mogelijke downtijd

U wilt een object laten reinigen dat vervuild is met bijvoorbeeld olie, vet of inkt, en omdat u maatschappelijk verantwoord onderneemt, wilt u dat er zo min mogelijk afval geproduceerd wordt. Als het object, onderdeel van een machine is, wilt u bovendien dat deze zo kort mogelijk stilstaat.


Ons antwoord: Droogijsstralen door Altena Industrial Services B.V.; milieuvriendelijk en effectief

Droogijsstralen is een milieuvriendelijk, effectief en afvalbesparend alternatief voor de traditionele reinigingsmethoden. Droogijs, in vaste vorm samengeperst CO2, wordt met een straalpistool op het te reinigen object gespoten, waarbij het de vervuiling probleemloos verwijdert. Het ijs verdampt volledig en alleen het verwijderde vuil blijft achter. Dit maakt droogijsstralen zo milieuvriendelijk als reinigingsmethode; bij traditionele reinigingsmethodes mengt de vervuiling zich met het straalmiddel, grit, zand, water, wat leidt tot een veelvoud aan afval.


Uw voordeel

Behalve de zeer beperkte afvalproductie, biedt droogijsstralen meer voordelen. Doordat het een volledig droge manier van reinigen is, kunnen machines of onderdelen van machines in-line gereinigd worden. Het te reinigen onderdeel hoeft dus niet uitgebouwd te worden, waardoor machines kortere tijd stilstaan en een zeer snelle doorstart na reiniging mogelijk is.

Bijzonderheden
Enkele voorbeelden van te reinigen objecten zijn:  luchtgekoelde warmtewisselaars, drukpersen, afsluiters, generatoren, elektromotoren, ventilatoren, transportbanden, bakplaten, ovens, silo’s, studbolts en motoren.

Heeft u vragen en/of technische ondersteuning nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.