-

Nederlands

De Specialist in HVAC-installaties

Uw installatie altijd in topconditie

Diensten

Pre Commissioning luchtkanalen

Uw vraag: U wilt schonen luchtkanalen opleveren aan uw klant na (nieuw)bouw

Tijdens de (nieuw)bouw kunnen luchtkanalen die schoon worden opgehangen vervuild raken door bijvoorbeeld stof. Het stof komt via natuurlijke trek in de kanalen terecht, of doordat de luchtbehandelingsinstallatie aangezet wordt tijdens de bouw. Desondanks wilt u een schone installatie opleveren aan uw klant of wellicht heeft u daar zelfs afspraken over gemaakt.


Ons antwoord: Pre-commissioning van de luchtkanalen door Altena Cleaning B.V.

Voor de oplevering aan de klant inspecteren wij voor u of de luchtkanalen voldoende schoon zijn en waar nodig reinigen we de vervuilde stukken.


Uw voordeel

Middels onze rapportage kunt u uw klant de zekerheid bieden dat er correct gereinigd is en dat u zich aan de afspraken houdt. Wij raden u aan voor de bouw duidelijk af te spreken met uw klant wat er verwacht wordt van de luchtbehandelingsinstallatie. Soms wordt een lichte vervuiling geaccepteerd door de klant.
Bijzonderheden
Altena Services kan u ook ondersteunen bij het vooraf vastleggen van afspraken over de conditie van het luchtbehandelingssysteem. Onze zelf ontwikkelde (meet)methode maakt het makkelijker om heldere afspraken te maken.

Heeft u vragen en/of technische ondersteuning nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.