-

Nederlands

De Specialist in HVAC-installaties

Uw installatie altijd in topconditie

Diensten

Cases renoveren luchtaanzuigdeel en kleppenregister

Luchtbehandelingskasten worden aangetast door vervuilde en vochtige buitenlucht en dat zorgt voor corrosie en bacteriën. Wij verlengen de levensduur van de luchtbehandelingskasten door reiniging en renovatie of zelfs (deel)vervanging. Daarmee zorgen wij ervoor dat de bacteriën en andere vervuilingen niet via de luchtkanalen bij de medewerkers en/of patiënten terecht komen.

Er zijn verschillende manieren mogelijk voor het behandelen of renoveren van diverse kasten en/of kastonderdelen. Er kan gebruik worden gemaakt van coating of beplating. Wanneer coaten vanwege geuroverlast geen optie is, gebruiken we de speciaal door onze R&D-afdeling ontwikkelde beplating.

Bij het stadhuis te Amersfoort hebben wij het luchtaanzuigdeel en het kleppenregister van een luchtbehandelingskast gerenoveerd.

De geoxideerde bodem van het luchtaanzuigdeel hebben wij behandeld met onze Gietcoat®GC3 en de wanden zijn gecoat met Alumat®.

                 

Luchtaanzuigdeel geoxideerd                   Luchtaanzuigdeel behandeld met Gietcoat®GC3

Door vervuilde en vochtige lucht is het kleppenregister geoxideerd. Hierdoor neemt de functionaliteit af. Het kleppenregister is behandeld met Alucoat®507, zodat de kleppen hun functie goed kunnen doen, bijvoorbeeld volledig sluiten.

                

Kleppenregister geoxideerd                    Kleppenregister behandeld met Alucoat®507.

Los van het feit dat dit luchtaanzuigdeel en dit kleppenregister er weer perfect uit zien, is de levensduur verlengd en de functionaliteit weer optimaal.